Cityhelg i Stockholm

Det finns mycket intressant och roligt att göra i Stockholm. Varför inte gå på museum eller lyssna på en skön opera eller se en teaterföreställning?

Stockholm

Om du behöver komma bort för en helg är det perfekt att ta tåget till Stockholm. Där hittar du allt från intressanta museum till god mat och mycket underhållning. För en skön weekend i Stockholm är det smart att bo så centralt som möjligt. Så slipper du lägga tid och pengar på att ta dig in till city. Det är också skönt att bo centralt om du vill gå ut på kvällen. Då tar du dig lätt tillbaka till hotellet, oavsett tid på dygnet.

Underhållning

Det finns mycket underhållning i Stockholm, oavsett musiksmak eller om du föredrar sport. Du kan gå på Stockholm International Horse show eller se en ishockeymatch i Globen. Varje helg anordnas det något spännande sportevenemang som du kan titta på. Det finns också många museum: Nordiska museet, Medeltidsmuseet och Vasamuseet. Om du gillar kultur finns det mycket att välja mellan. Du kan gå på Operan eller Dramaten. Eller så satsar du på ett mindre musikevenemang som en livespelning på en jazzklubb.

Relaterade inlägg