Att resa är ett stort intresse för många svenskar. Vi gillar att resa både till exotiska länder och till mysiga platser här i landet. Det får gärna vara en kombination av spännande skidresor och härliga strandsemestrar.

Många väljer även att flytta utomlands ett tag, ofta som digitala nomader eller med ett vanligt jobb. Men precis som vi älskar att resa tycker många av oss också om att snusa. Hur ska man lyckas med det när man befinner sig utomlands?

Beställ snus

Du kan enkelt beställa snus genom att gå in på Nettotobak och välja dina favoriter. Eftersom det kan vara svårt att hitta snus utomlands kan det vara klokt att köpa en större mängd och ta med det på resan. På Nettotobak hittar du många varianter av snus från olika märken. Du kan alltså välja varierande produkter med olika smak.

Regler kring snus utomlands

Innan du beställer snus är det viktigt att kolla upp vilka regler som gäller i landet du ska besöka. Till länder som Chile får du ta med 500 gram, medan exempelvis Australien endast tillåter 25 gram. Vissa länder tillåter inte att du tar med dig något snus överhuvudtaget. Undersök därför hur det ser ut innan du beställer hem en stor mängd snus.

Relaterade inlägg