Det är skönt att ha en bil som fungerar både i vardagen och på semestern. Om du älskar att åka på bilsemester är MG en bra bil att satsa på. Ett bilmärke med brittiska anor i väldigt snygg design.

Köpa MG

MG passar dig som vill ha en snygg, säker och rejäl bil som fungerar både i vardagen och när du ska göra en längre biltur. De har både plug-in-hybrider och SUV:ar att välja mellan. Drömmer du om att göra en tur på kontinenten och ta bilen över till Storbritannien är MG det perfekta bilmärket. När du ska köpa bil är det bra att börja på Holmgrens Bil. Hos dem kan du både leasa och köpa din bil, allt utifrån vad som passar din ekonomi bäst. Gå in på Holmgrens Bil för att hitta din MG bil, där du även hittar BMW, Ford, Mini och Nissan.

Perfekt vardagsbil

Det viktigaste är naturligtvis att köpa en bil som fungerar bra i vardagen för dig och din familj. Du vill ha en bränslesnål bil, gärna så klimatsmart som möjligt och i en storlek som passar er livsstil. Bor du i city kan du vilja ha en mindre bil, gärna en elbil, medan det är skönt att ha en lite större bil om du bor på landet eller i villakvarter. Eftersom vi har en energikris just nu är det klokt att skaffa en bil som inte kommer att kosta så mycket i drift. Det som är den stora fördelen med modernare bilar är att de är bränslesnåla. Du kan även tjäna mycket genom att köra en plug-in-hybrid, som en MG EHS. Då passar du på att ladda bilen på natten när det är lite billigare elpris för att hålla kostnaden nere.

Skön semesterbil

Även om vardagen är viktig är det skönt att ha en bil som du verkligen trivs med på semestern. Som du vill lägga mil efter mil på vägen med och som du verkligen gillar. Det blir så mycket roligare att köra då. För att göra det så billigt som möjligt är det naturligtvis bra att ha en klimatsmart bil, så att du både drar ner på koldioxidutsläppen och bränslekostnaden.

Om du tycker om att vara aktiv på semestern är det bra med en rejälare bil, som en SUV, som har hög markfrigång. Ska du dra husvagnen eller båt på släp? Då är det klokt att se till att bil och släp är kompatibla. Vill du köra en mindre bil kan du sätta på takbox för att ändå få plats med många saker på semestern. För att ta med cykel på semestern behöver du bara sätta på en cykelhållare på dragkroken. Då räcker det med att bilen har en dragkrok, men storlek och modell spelar ingen roll.

Relaterade inlägg