Res billigt med elbil och laddbox med smartladdning

Det finns inget bränsle som är så billigt som el. Om du gillar att resa ska du satsa på elbil och en laddbox med smartladdning. Du sparar tusenlappar, samtidigt som du reser med gott klimatsamvete.

Laddbox med smartladdning

För att ladda elbilen så billigt som möjligt bör du ladda när elpriset är som lägst. Om du satsar på Easee Laddbox får du tillgång till den tekniken. De kallar det smartladdning och hjälper dig att få tusenlappar över. Pengar som du kan lägga på att göra långa resor med din elbil med gott klimatsamvete. Du kombinerar elbolaget Tibber med laddboxen för att göra bästa dealen. Gå in på Tibber och skaffa Easee Laddbox med smartladdning och res än mer.

Semestra med elbil

Äntligen kan du på allvar börja resa med elbil. Laddnätet byggs ut över hela Sverige och Europa. Norge har troligtvis kommit längst och är ett bra land att testa elbilssemester i. Förvisso är Norge lite dyrt, men eftersom bränslekostnaden nästan är obefintlig kommer du kunna resa i grannlandet utan att det blir för dyrt. Det kan dock vara klokt att planera din resa lite extra. Så att du har koll på var det finns laddstationer och var du kan snabbladda just din bil.

Mer respengar

Fördelen med elbil är främst tre saker: bättre för klimatet, billig milkostnad och du får pengar över. Om du inte vill ta elbilen på semestern kommer du varje månad att kunna lägga undan tusenlappar som du istället skulle ha lagt på bensin eller diesel. Det blir lätt en stor reskassa. Om du gillar att resa kan det vara smart att skapa en särskilt resekonto som du överför pengar till varje månad. Se hur många mil som du kört, hur mycket det kostat med smartladdning och jämför det mot en fossildriven bil. Lägg mellanskillnaden på ditt resekort.

Relaterade inlägg