Kort hudvårdsrutin för resan

På resan är det viktigt att ta hand om huden. Inte minst om du vistas i miljöer med stark sol eller en storstad med föroreningar. När du ska ut och resa är det därför viktigt att du får med dig bra hudvårdsprodukter. Utrymmet i väskan är ofta begränsat och därför är det ibland nödvändigt att vara selektiv med produkterna. Det kan vara en bra idé att korta ned hudvårdsrutinen om du ska resa. Här hittar du de bästa hudvårdstipsen inför resan.

Välj kvalitetsprodukter

Den första tipset är att välja kvalitet före kvantitet. Med några få utvalda produkter kan du skapa en bra rutin även när du är på resande fot. Det bästsäljande hudvårdsmärket Exuviance är känt för sina effektiva produkter. Hos Hudoteket hittar du ett brett utbud av kvalitetsprodukter från Medik8 såväl som andra populära varumärken. Medik8 är ett engelskt märke som tillverkar högkvalitativa hudvårdsprodukter som är skräddarsydda för olika hudproblem. Det gör att du kan välja produkter för just din hudtyp och dina hudproblem, exempelvis akne, torrhet, pigmenteringar och rynkor. Du kan skräddarsy din hudvårdsrutin, vilket kommer att göra dig fräsch och snygg på resan oavsett resmål. Produkternas förpackningar är dessutom miljövänliga.

Solskydd & antioxidanter

Om du ska iväg på en solsemester är det mycket viktigt att du ser till att skydda huden mot solen. Hög SPF för ansikte och kropp är viktigt för att undvika solskador på huden. Om du ska iväg på en weekend i en storstad kan det vara bra att se till att ta med hudvårdsprodukter med antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler som finns i föroreningar. Vitamin A, C och E är exempel på bra antioxidanter i hudvård.

Köp kit med små produkter

En stor fördel med Medik8 är att de säljer flera olika kit, vilket gör att du får en hel rutin. Ofta är förpackningarna små, vilket är perfekt om du ska resa. Om du aldrig provat på märket tidigare kan du med fördel välja ett av märkets Discover kits som finns för flera olika hudtyper. Medik8 Escape kit är särskilt framtaget för dig som vill ha bra hudvård när du är på språng.

Relaterade inlägg