Finns det något härligare än att ha en resa framför sig? Få packa väskan och ge sig ut på äventyr. Ett litet problem kan dock vara att se någorlunda snygg ut under själva resan. Särskilt om du reser längre sträckor med buss, tåg eller ska flyga till Thailand, USA eller Sydamerika.

Fräsch under resan

Det kan ibland vara riktigt svårt att se pigg och fräsch ut under en resa. Antingen har du inget smink alls eller så har du fått pandaögon under resan. Ett enkelt sätt att se snygg ut är genom att använda nagellack. Fint målade naglar ger alltid ett bra intryck. Du är en person som bryr dig om att vara fräsch, även om du sover på flyget till Australien och har fått strimmiga kinder av puder, rouge och mascara. Förutom nagellack är det faktiskt smart att skippa så mycket smink som möjligt under längre resor. Dutta lite vattenfast mascara på ögonfransarna och måla naglarna. Det räcker. Däremot ska du satsa på en fet ansiktskräm. Att flyga eller sitta på en buss eller ett tåg tär på huden. Då är just en fet ansiktskräm ett bra skydd, förutom att också dricka extra mycket vatten. Särskilt vid längre flygresor. På Parfym köper du både nagellack, ansiktskräm och smink från känna märken som Essie, OPI, IDUN Minerals, Lancôme, Clinique och Max Factor.

Snygg på flygplatsen och destinationen

Det är ju inte ovanligt att komma fram till destinationen, men inte kunna checka in på hotellet på en gång. Eller så behöver du fortsätta med buss eller tåg ett par timmar efter din flygresa. Du är trött och ser trött ut, vilket gör dig än tröttare. Det smartaste är att planera resan, så att du enkelt kan fräscha till dig när du kommer fram. Gå omgående in på en toalett. Ha necessär och kläder längst ut i väskan. Tvätta ansiktet, smörj in dig med en härlig kräm och sminka dig. Du kommer känna dig som en ny människa, även om du suttit på flyget i tio timmar. Sätt på dig nya och rena kläder, så är du snygg och fräsch redan från första stund.

Relaterade inlägg