Fira nästa resa med vin

Det är en härlig känsla att boka en resa. Få bo på hotell, äta gott och uppleva äventyr. Eller bara ta det lugnt. Köp ett par vinflaskor och fira resan i förväg.

Köp vin online

Det absolut enklaste och snabbast är att gå in på vinoteket.se och köpa vin online. Varför inte se om du hittar ett vin från landet som du ska resa till. Det blir en rolig försmak på resan. Passa på och köp ett par flaskor så att du även har något gott att dricka när du kommer tillbaka. Det är mysigt att sitta i soffan med ett glas vin och planera en resa, och sedan sitta i samma soffa och titta på bilder från resan. Hitta vinet på vinoteket.se och få det levererat hem till dörren.

Fira resan

Är ni ett gäng som ska resa tillsammans är det roligt att bjuda in till en vinfest för att fira att biljetterna är bokade. Ska du resa själv eller som par är det också trevligt att öppna en flaska och äta något gott till. Att sitta i soffan eller fåtöljen och planera resan och ha något gott att dricka ger en bra försmak av resan.

När du kommer hem från din semester är det skönt att se tillbaka på resan. Bjud vännerna eller familjen på en liten fest och återupplev resan tillsammans. Ett smart sätt att få en resa att räcka längre än bara under själva semestern.

Resa

Relaterade inlägg